10 jednostavnih, ali efikasnih strategija da biste dobili moćnu EREKCIJU!

Svaki čovek želi imati moćnu erekciju i učiniti njegovog partnera srećnim u krevetu. Ispod se nalaze 13 strategija za snažnu i mocnu erekciju o kojoj sanjate.

1. Jedite dobro

Jedan od ključeva za zdravu erekciju je zdrava ishrana. Ne želite da jedete tešku hranu ili je teško pročistiti obroke ako znate da je intimni trenutak u vašoj bliskoj budućnosti. U principu, tražite istu stvar koja je dobra za vaše srce; puno zdravih masti, niski holesterol i hrana koja je deo mediteranske ishrane. Kao što vidite gore prikazani snimak, takođe treba gledati šta dopunjujete.

2. Izbjegavajte Pusenje

U studiji koja je sprovedena na Univerzitetu u Kentuckiu, istraživači su otkrili da su muškarci koji su pušili u proseku oko pet, daleko od nepušača, kada su ih zamolili da ocjenjuju svoj seksualni život na skali od 1 do 10. Jedan od razloga je, naravno, da je pušenje poznati uzrok impotencije. A postoje dokazi da pušenje pogađa veličinu erekcije.

3. Uzmite trajnu zastitu


Ako ste završili proizvodnju potomstva (ili ste sigurni da ne želite decu), razmislite o investiranju u trajnu adaptaciju u fabrici sperme. Ako nema spermatozoida, rizik od trudnoće je daleko manji: ispravno izvedena vazektomija ima stopu efikasnosti od 99,9 procenata.

4. Postavljajte se pravilno

 

Postavljanje na pravu poziciju  može poboljšati i učiniti vašu erekciju prilično moćnom. Iskoristite prednost gravitacije ovde; čovek koji je na vrhu ili stojeći može vam pomoći da povećate protok krvi, što dovodi do bolje erekcije.

5. Krivica za ljubavnicu

Uobičajeno je za muškarce koji  imaju afere da prestanu sa dobijanjem erekcija. Osim ako vaša žena ne zna, odobrava i učestvuje u novom seksualnom životu – u tom slučaju, voleli bismo da je upoznamo – vi ste obavezni da se osećate barem malo krivim kada ste s njom. Krivica može pretvoriti u anksioznost, a to može da odoli čoveku od moćne erekcije.

6. Smirite svoje živce

Stres je veliki ne-ne kada želite da imate seks. Studije su pokazale da visok stepen anksioznosti i stresa koji se odnose na rad može biti ogromna zamagljenost tvrdom “prijatelju”. Pošto stres može dovesti do višeg krvnog pritiska i holesterola – što zauzvrat može dovesti do oboljenja srca .

7. Istopite masnocu

Osim manastira, dijabetes je najbrži put do života celibata. Zapravo, više od 50 procenata svih muškaraca sa dijabetesom je impotentno. Bolest pogodi penis dvostrukim udarcem. Ubrzava proces arterijskog oboljenja, i usporava prenos dražljaja duž nerva kroz vaše telo. Ostatiti vitak je najbolji način da se izbegne dijabetes. Ako je za to prekasno, budite pažljivi u proveravanju šećera u krvi (razgovarajte sa svojim doktorom o najboljim metodama). Muškarci koji nemaju kontrolu nad svojim nivoima imaju 70 posto više problema sa erekcijom od onih koji ostaju na vrhu, prema nedavnom italijanskom istraživanju.

 

9. Ograničite vašu osetljivost da se duže traje

Klasičan način ograničavanja prekomerne osetljivosti je nositi kondom, koji u svakom slučaju treba da nosite u velikom broju slučajeva. Ako ne morate nositi kondom kod svoje žene, možete pokušati da se fokusirate na druge stvari. Trik je da premestite svoj um daleko dovoljno dugo da biste izbjegli previše rano – ali ne gubite erekciju.

10. Preskocite Taxi

Počni da hodaš. U jednoj skorašnjoj studiji istraživači su otkrili da muškarci koji su hodali samo 2 milje dnevno imali su  u pola manje problema sa erekcijom od onih manje aktvnih  muškaraca, kaže dr Goldstein.

srbija-portal.info

Add Comment