EVO ZAŠTO JE TRAMP ZAISTA NAPAO SIRIJU! Hoće da zataška da RUSI IMAJU PORNIĆ NA KOJEM KURVE OVU GADOST RADE SA NJIM!

Zločinačka koalicija koju predvodi SAD noćas je napala Siriju, a razlog za to nisu nikakvi otrovi ni hemijsko oružje, nego Trampov strah da ne ostane bez fotelje u Beloj kući zbog seks-skandala!

Frustruirani Tramp, u očajničkom pokušaju da skrene pažnju sa detalja koje je u svojoj knjizi “Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo” otkrio bivši direktor FBI Džejms Komi, odlučio je da svet dovede na ivicu Trećeg svetskog rata!

Naime, svetom su u petak usred dramatične eskalacije odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije zbog dešavanja u Siriji poput bombe eksplodirali detalji iz knjige bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, koji je u njoj otkrio da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD Donalda Trampa na kojem kurve pišaju po njemu!

Kako Komi tvrdi, upravo je to razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu “Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo” i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

– Iskreno, nikada nisam mogao ni da pomislim da bi ove reči mogle da izađu iz mojih usta, ali ne mogu da tvrdim da aktuelni predsednik Sjedinjenih Država i prostitutke nisu pišali jedni po drugima u Moskvi 2013. Veoma je moguće, ali ja to ne znam – naveo je Komi u knjizi koja tek treba da bude puštena u prodaju u utorak, ali čiji su delovi dospeli do američkih medija i izazvali neviđenu buru u javnosti.

Analitičari tvrde da je upravo ovo razlog što je Tramp uz pomoć svojih poslušnika Tereze Mej i Emanuela Makrona izrežirao krizu u Siriji i noćas napao jednu suverenu zemlju!

Informer.rs

Add Comment