Vozila sam se na liniji 26 i odjednom osetila da mi RUKA GORI DO PAZUHA: Pogledala sam sedište malo bolje i SKAMENILA SE

Putnica je osetila da je nešto neizdrživo svrbi. Pogledala je pečate po telu, a onda pogledala malo bolje sedišta i – ostala bez teksta.

Kristal Lopez je, kaže, u autobusu na liniji 26 u Filadelfiji mirno sedela kada je odjednom osetila da je svrbi cela ruka.

– Osećala sam da me svrbi i peče, sve od zgloba do pazuha, kao da mi ruka gori – kaže ona medijima.

So I would like to share with everyone what I experienced on the #26 #septabus yesterday this is disgusting this goes to show that septa is not clean you know how many people I’m sure took bed bugs home with them yesterday this is unacceptable I definitely made a complaint to the septa supervisorFor licensing usage contact licensing@viralhog.com ViralHog

Posted by Crystal Lopez on Wednesday, September 5, 2018

Pogledala je, kaže, malo bolje, i videla da sedište na kojem je sedela vrvi od buba, i to stenica.

Odmah je okačila snimak i slike na društvene mreže i izazvala pravi skandal. Iz gradskog prevoza u Filadelfiji kažu da redovno održavaju vozila i da koriste specijalne insekticide, ali očigledno to baš i nije istina.

Inače, stenice se na javnim mestima šire putem ličnih stvari – ako biste spustili torbu na ovo sedište, zarazili biste sopstvenu kuću ovim napastima i zato stručnjaci redom savetuju da sve svoje lične predmete držite u krilu.

Add Comment