(ŠOKANTAN VIDEO) Evo kako je “baba”, junak opozicione Srbije, HLADONOKRVNO i profesionalno ubila čoveka!

Ekskluzivno objavljujemo snimak ubistva preduzimača Zorana Trifunovića koga je sa tri metka u nedelju ubila penzionerka Stojanka Coka Stojanović
Srpska opoziciona “elita” danima pokušava da od hladnokrvnog ubice napravi heroja. Oni traže da “baba Coka” bude puštena da se brani sa slobode, a ta ista “baba Coka” izvršila je monstruozno ubistvo.

Da podsetimo, Zoran Trifunović (59) ubijen je je 2. avgusta ujutru na Zvezdari, u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 356. Njega je hladokrvno upucala penzionerka Stojanka Coka Stojanović (70), koja se posle zločina mirno vratila u krevet?!

Ubistvo je snimljeno kamerama sa video-nadzora obližnjeg objekta.

– Na snimku se vidi kako Stojanka sa kačketom na glavi i cegerom u ruci ide u susret investitoru Zoranu Trifunoviću. Prišli su jedno drugom i na snimku izgleda kao da su razmenili nekoliko reči. Onda je Stojanka gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala investitoru u vrat. On je pao, a ona mu je pucala u stomak. Zatim mu je prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i odšetala – kaže naš izvor.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je Stojanka izvršila ubistvo kao profesionalac:

– Kada ništa ne bi smo znali o ženi ubici, pomislili bi smo da se radi o profesinalcu koji se maskirao u žensko, jer je ona vrlo hladnokrvno prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je i autopsija verovatno i pokazala, a ovo drugo se u žargonu zove overavanje. Ova žena se ponašala kao kad je domaćica krenunla u baštu da ubere par ruža ili neko drugo cveće, a ona je ubrala žrtvu.

Nikolić je ocenio da je to “ubica sa osmehom”

– Vrlo hladnokrve, vesele, nasmešene osobe, bolesnici koji drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde se ne radi o nožu, već o pištolju u torbici koju je ta ženau godinama hladnohrvno izvukla. Jer ako neko kreće nekog da ubije ne može da bude ovako hladnokrvan kako ova žena ubica, a to ukazuje da postoji indikacija o psihičkom poremećaju, o nekoj vrsti šizoidnosti, ne znamm, ali to će eksperti da pokažu.

– Vrlo hladnokrvno je otišla, kao da nije ubila čoveka, čujem na tv da je posle toga otišla kući i mirno spavala, čak je pred istražnim ogranima glumila da nije ništa čula – kaže Nikolić

informer.rs

Add Comment