SE*S U PAROVIMA! Jahao je cele noći, kamere sve zabeležile!

Mladi voditelj Nikola Lakić koji se trenutno nalazi u rijaliti programu “Parovi” u vezi je sa skoro 15 godina mlađom takmičarkom Aleksandrom Tasić.Njihova veza je burna i turbulentna, ali opstaje.

Nakon što su prešli prepreke koje su postavljale Izabela i Slađa Alijoski, na red je došla muška konkurencija. Naime, Elvin Kadrić koji je talentovani pevač veoma zavodničog osmeha, zapao je Tasićevoj za oko. To se naravno nije dopalo Nikoli te su imali žučnu raspravu.

– Nikola je ljubomoran na Elvina, zato što mi je u šali rekao kako će me voditi u Sarajevo, ja ne smem sa njim ni da pričam, on sve shvata ozbiljno – uznemireno je govorila Coka.

– Drago mi je da je ova mala konačno razvezala svoju jezičinu, nije bilo potrebe da govori ime, ali eto ona želi to da iznosi, mislim da naša veza više nije kao pre.

Kažu da je posle svađe sve slađe, a Coka i Lakić su to sinoć i dokazali.Kada su svi ukućani zaspali, njihov jorgan je šuškao. Kamere su sve zabeležile, ali njih dvoje ne žele da priznaju.

Da li je to zanosna mlada plavuša htela da dokaže svoju ljubav Nikoli kako ne bi više bio ljubomoran ili su ih jednostavno strasti ponele?

alo.rs

Add Comment